produse

HOME :: INSTALATII DE RIDICAT

produse

butangrup

Pentru satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri, compania BUTAN GRUP ofera acestora un pachet complet de produse din domeniul infrastructurii industriale: instalatii de ridicat, dispozitive de ridicat si structuri metalice.

Instalatii de ridicat

Poduri rulante

BUTAN GRUP produce diverse variante constructive de poduri rulante, de la 1,6 tone la 300 tone, in functie de regimul tehnologic de lucru si cerintele beneficiarilor si potentialilor clienti. Specialistii nostrii va pot oferi varianta optima , pentru a asigura sustinerea afacerii clientilor nostri.

Urmare solutiilor oferite de departamentul propriu de proiectare , rezultatul fiind poduri rulante monogrinda, bigrinda, in diferite variante constructive, utilizand la maximum spatiul disponibil in locatia de functionare a instalatiei de ridicat. Solutiile inovatoare oferite asigura solicitari minime si stabilitate ridicata asupra infrastructurii , a caii de rulare si constructiei halei in care functioneaza instalatia de ridicat.

Prin diferite variante si optiuni de comanda, actionare, semnalizare si automatizare, asiguram comportamentul optim la translatia podului rulant. Acest lucru se realizeaza prin implementarea de solutii modern de actionare si automatizare, utilizand convetizoare de frecventa si automate programabile, integrate in sistemul de actionare al utilajului. Comenzile podului rulant se fac din cabina, cutie comanda de la sol si/sau radiocomanda industrial, asigurand fluenta necesara incarcarii si descarcarii sarcinilor in depline conditii de siguranta.

Macarale

BUTAN GRUP produce diverse variante constructive pentru urmatoarele tipuri de macarale:
macarale portal, de la 1,6 tone la 100 tone,
macarale pivotante de la 0,5 tone la 20 tone.
Furnizam solutii avansate si flexibile pentru macarale din porturi si zone cu facilitati industriale si portuare.

Electropalane actionate electric

BUTAN GRUP poate dimensiona si furniza o gama diversa de electropalane cu cablu sau cu lant actionate electric, pentru diferite aplicatii .
Avantaje:
Grupe de functionare diverse, in functie de regimul de utilizare cerut de beneficiar;
Flexibilitate in alegerea optiunilor de echipare si de montaj, in functie de cerintele beneficiarilor nostrii;

Palane actionate manual cu lant

BUTAN GRUP poate dimensiona si furniza o gama diversa de palane actionate manual cu lant, pentru diferite aplicatii. Sunt utilizate pentru manipularea sarcinilor uzuale, fiind foarte usor de instalat.
Avantaje:
Echipare corespunzatoare, in functie de aplicatia pentru care sunt dimensionate;
Flexibilitate in alegerea optiunii de montaj , precum si a altor optiuni de echipare, in functie de cerintele beneficiarilor nostri.

Componente instalatii de ridicat

BUTAN GRUP impreuna cu partenerii sai, atat furnizori/distribuitori cat si producatori de echipamente si materiale, ofera clientilor sai produse de calitate exceptionala asigurand suport complet pe tot ciclul de functionare al instalatiei sau utilajului. Astfel , putem produce sau distribui urmatoarele echipamente, care intra si in ciclul de fabricatie a instalatiei de ridicat sau utilajului in ansamblu:

Blocuri de roti si roti rulare poduri rulante si macarale
Convertizoare de frecventa
Instalatii de magnetizare
Electromagneti si magneti permanenti de diferite forme constructive
Sisteme de automatizare pentru instalatii de ridicat si transportat
Motoare cu frana inclusa si frana electrohidraulica

Sisteme de franare de siguranta
Reductoare de diferite tipuri si gabarite
Radiocomenzi industriale
Linii alimentare capsulate si sisteme de alimentare prin cablu
Alte echipamente si piese de schimb pentru instalatiile produse de BUTAN GRUP.