despre noi

HOME :: DESPRE NOI

noi suntem

butangrup

vezi certificari         ❯

BUTAN GRUP este o companie romana cu capital privat, specializata in proiectarea, fabricatia, montajul si punerea in functiune, in principal, a instalatiilor de ridicat intr-o paleta foarte larga de functii si capacitati.

infiintare

Compania a fost infiintata in Galati_Romania, in 1999, dintr-un nucleu de ingineri cu experienta in domeniul instalatiilor de ridicat, atat in activitatea de proiectare cat si in cea de executie.

echipa profesionista

BUTAN GRUP detine personal, capacitati, resurse necesare si specializate pentru abordarea lucrarilor la cheie.

sistemul calitatii

Societatea are implementat si mentine sistemul integrat de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardelor.

In decursul timpului, BUTAN GRUP s-a dezvoltat abordand cu succes si alte lucrari complexe in domeniul constructiilor si instalatiilor industriale.
In ianuarie 2009, s-a infiintat si filiala BUTAN GRUP Prahova.

BUTAN GRUP a dezvoltat si sectorul de productie instalatii de ridicat si dispozitive conexe noi la Baza de Productie proprie amplasata pe DN 26 km.15, in judetul Galati, Romania.

Societatea are implementat si mentine sistemul integrat de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001 : 2008, al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001 :2005, precum si sistemul de sanatate si securitate ocupationala in conformitate cu cerintele standardului SR OHSAS 18001 : 2008, fiind certificata de catre ROCERT S.A. Bucuresti.
Deasemenea, BUTAN GRUP este autorizata de catre Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ISCIR

BUTAN GRUP partenerul dumneavoastra
In domeniile de activitate ale BUTAN GRUP, colaborarea cu partenerii sai se realizeaza pentru a obtine maximum de satisfactie pentru clientii nostri, in ceea ce priveste echipamentele, aplicatiile, sistemele si instalatiile.

Furnizam solutii avansate si flexibile:
-in porturi si zone cu facitilitati industriale
-pentru instalatii de ridicat
-in zone cu instalatii miniere

In prezent BUTAN GRUP este specializata pe domeniile: INSTALATII DE RIDICAT, CONSTRUCTII SI INSTALATII INDUSTRIALE, CONFECTII METALICE, ingloband activitati de consultanta si proiectare cu detalii de executie, fabricatie, asamblare, reparatii, modernizari, mentenanta si service .

Pentru orice solicitare nu ezitati sa ne contactati.
BUTAN GRUP, prin specialistii sai, va sta la dispozitie.

specializare

pe DOMENIILE

Instalatii de ridicat,

Constructii si instalatii industriale,

Confectii metalice,

Activitati de consultanta,

Fabricatie,

Asamblare,

Reparatii,

Modernizari,

Proiectare,

Mentenanta si service.

Declaratia de politica in domeniul calitatii, protectiei mediului, sanatatii si securitatii muncii

Obiectivele calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca pentru anul 2015

Tinte de mediu pentru anul 2015